Іларіонівська ТГ. Відділ з гуманітарних питань Виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради

 

Семінар-практикум вчителів початкових класів

24.02.2019
20 лютого відбувся семінар на тему: "Компетентнісний підхід як основа реформування освітнього процесу у світлі Концепції НУШ"

 

20 лютого 2017 р. на базі КЗО «Шахтарська СЗШ І-ІІІ ступенів»  відбувся семінар -практикум вчителів початкових класів Іларіонівської ОТГ  за темою «Компетентнісний підхід як основа реформування освітнього процесу у світлі Концепції НУШ»

Досвідом роботи з питання формування ключових компетентностей молодшого школяра відповідно Концепції НУШ з колегами  поділились педагоги початкових класів Цимбал Олена Миколаївна та Чорновол Наталія Анатоліївна.

 

Учасники семінару  мали  можливість  відвідати  ранкову  зустріч за принципами Нової  української школи, впевнитись на практиці, що максимально ефективні умови реалізації компетентнісного підходу у навчанні здобувачів освіти  - це інтегровані курси.

Літературна вітальня « Я горда тим, що Українка», яку підготували учні 2-4 класів , продемонструвала в дії ще один з провідних принципів концепції НУШ - педагогіку партнерства (здобувач освіти- вчитель -батьки) 

Теоретичну базу знань присутні поповнили, взявши участь у діловій грі

«Нова українська  школа – простір освітніх можливостей».

 

Семінар пройшов у творчій дружній атмосфері. Під час обгворення  роботи, були надані методичні рекомендації щодо шляхів  ефективної реалізації компетентнісного підходу  в навчанні здобувачів освіти початкової школи.