Іларіонівська ТГ. Відділ з гуманітарних питань Виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради

 

Семінар вчителів математики

28.02.2019
Семінар вчителів математики Іларіонівської ОТГ. На уроках математики в 6 та 10 класах вчителі на практиці продемонстрували застосування методики «наскрізного навчання», реалізацію компетентнісного підходу, впровадження сучасних технологій навчання, забезпечення рівного доступу до якісної освіти, роботу в інклюзивному класі

27 лютого 2019р на базі КЗО «Первомайський навчально-виховний комплекс «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад освіти Іларіонівської селищної ради відбувся семінар вчителів математики Іларіонівської ОТГ по темі «Інтегрування змісту випереджаючої освіти для сталого розвитку на уроках математики».

  Учасники семінару відвідали уроки математики в 6 та 10 класах: «Множення раціональних чисел», учитель Остапенко Валентина Миколаївна, 6 клас; «Різні способи розв’язування тригонометричних рівнянь» вчитель Стрельникова Ольга Миколаївна, 10 клас. На уроках математики в 6 та 10 класах вчителі на практиці продемонстрували застосування методики «наскрізного навчання», реалізацію компетентнісного підходу, впровадження сучасних технологій навчання, забезпечення рівного доступу до якісної освіти, роботу в інклюзивному класі.

Заступник директора школи з НВР Голік О. О. провела тренінг для вчителів математики «Мистецтво задавати питання і розвиток мислення здобувачів освіти на уроках математики». Семінар пройшов в творчій, пізнавальній атмосфері. Під час обговорення  роботи вчителів, були надані методичні рекомендації.