Іларіонівська ТГ. Відділ з гуманітарних питань Виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради

 

Освітня школа туризму та народних промислів "Груша" почала свою діяльність...

29.09.2018
29 вересня 2018 року в с.Старолозуватка пройшло свято врожаю.

 

29 вересня в с. Старолозуватка пройшло І свято, яке було підготовлене і проведене Освітньою школою туризму та народних промислів «Груша» для вихованців дитячого дошкільного еко - закладу  «Лілея» м. Дніпра. Радо зустріли вихованців разом з їх батьками Колінько Анатолій – керівник творчої майстерні «Груша» Іларіонівського селищного клубу, Чех Тетяна – керівник гуртка «Груша» комунального закладу позашкільної освіти Іларіонівський «Центр дитячої творчості» та Плахота Вікторія – директор цього закладу. Свято врожаю складалося з цікавої відео презентації та лекції про бджільництво, малеча переглянула цікавий мультфільм  про користь цих комах, а провели  ці заходи - Алієва Валентина Іванівна та її чоловік Едуард Михайлович  вчителі-пенсіонери Лозоватської школи. Також вони  підготували і чудову, корисну виставку – продаж продуктів бджільництва (мед різних видів, прополіс, вироби з воску, медові пряники).

Діти взяли участь у квесті «Подорож незнайомими тропами», у яку їх запросила Чех Тетяна де на них чекали: станція загадок про овочі та фрукти, сенсорні ігри «Вгадай що це?», «Країна казок», «Хто швидше», «Знайди подарунок».

Змістовні майстер-класи з деревообробки, які підготували Колінько Анатолій та Чех Тетяна були корисні не тільки дітям , а й дорослим. Вчилися правильно вибирати дерево, фантазували, обробляли та склеювати його. Згодом на них чекала поїздка на міні-трактору, зустріч з домашніми тваринами та пікнік на свіжому повітрі.