Іларіонівська ТГ. Відділ з гуманітарних питань Виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради

 

Дитячі садки Іларіонівської селищної ради – учасники проєкту

05.05.2023
Дитячі садки Іларіонівської селищної ради – учасники проєкту «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ»

Дитячі садки Іларіонівської селищної ради  – учасники проєкту «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕРЕРВНОСТІ НАВЧАННЯ ТА РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В УМОВАХ КРИЗИ В УКРАЇНІ»

З 2 травня 2023 року 2  дитячих садки нашої громади  КЗДО « Іларіонівський ясла-садок № 1 «Васильок» та ЗДО сел. Первомайське долучилися до проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» відповідно до співпраці Міністерства освіти і науки України з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ в Україні) в рамках програми «Спільно до навчання». Програма об’єднує зусилля ЮНІСЕФ з урядом, місцевими органами влади, громадським сектором, бізнес-партнерами заради кожної дитини в Україні.

Проєкт триватиме до 23.09.2023 р.

Проєкт спрямований на набуття дітьми старшого дошкільного віку компетентностей відповідно до вимог державного стандарту дошкільної освіти (Базового компонента дошкільної освіти) перед вступом до школи та надання педагогічної підтримки батькам.

У рамках реалізації проєкту проходить  навчання працівників закладів дошкільної освіти.

Педагогічні працівники проводитимуть очні зустрічі з дітьми, які не охоплені дошкільною освітою, які є у списковому складі вихованців закладів, але з різних причин не відвідують дитячі садки та отримують дошкільну освіту лише дистанційно.

Під час зустрічей з дошкільнятами педагогами будуть організовані різні види діяльності за освітніми напрямами, визначеними у державному стандарті дошкільної освіти. Будемо раді партнерській взаємодії з родинами у питаннях організації освітнього процесу та участі у спільній діяльності.