Іларіонівська ТГ. Відділ з гуманітарних питань Виконавчого комітету Іларіонівської селищної ради

 

"Для тебе, мій захисник!"

14.12.2018
з 19.11.2018 року стартувала акція "Для тебе, мій захисник!"

 

«Для тебе, мій захисник!»

 

06 грудня в нашій країні щорічно відзначають День Збройних сил України, який був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Свято засновано з нагоди ухвалення в цей день у 1991 році Закону «Про Збройні сили України». На сьогодні Збройні сили України складаються зі сухопутних, повітряних і військово-морських військ. Кожна з цих частин має «свій» професійний день, тому 06 грудня День Збройних Сил України — своєрідне об'єднання всіх військовослужбовців країни.

Комунальне підприємство «Молодіжний центр міжнародного партнерства, позашкільної та неформальної освіти «Освіторіум» Дніпропетровської обласної ради» проводить акцію «Для тебе, мій захисник», приурочену до Дня Збройних сил України. До цієї акції з великим задоволенням долучилися учні закладів освіти Іларіонівської ОТГ: КЗО «Шахтарська СЗШ І-ІІІ ст.», КЗО Первомайський навчально-виховний комплекс  «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. – дошкільний заклад освіти», КОНЗ «Іларіонівська ЗОШ І-ІІІ ст.», Іларіонівська філія І-ІІ ступенів КОНЗ «Іларіонівська ЗОШ І-ІІІ ст.». 

Мета акції – це  виготовлення власноруч оберегів, подарунків та інших виробів дітьми та учнівською молоддю задля вшанування мужніх та героїчних вчинків військовослужбовців України та передачі зібраних речей військовим Операції Об'єднаних сил. Діти з великим трепетом виготовляли обереги, збирали речі, писали листи та вітальні листівки нашим воїнам. Патріотичний дух охопив педагогів, дітей та батьків, які вболівають за долю нашої країни.

В рамках акції «Для тебе, мій захисник» 03 грудня 2018 року у приміщенні КП «Молодіжний центр міжнародного партнерства, позашкільної та неформальної освіти «Освіторіум» ДОР» за адресою м. Дніпро, вул. Яружна 49а буде проведений урочистий захід, на якому відбудеться передача підготовлених речей волонтерам з подальшим транспортуванням до військовослужбовців Операції Об'єднаних сил.